Ik wil client worden

Als nieuwe client van Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas B.V. bent u verzekerd van de hoogste mate van dienstverlening.

Onze service
Wij zijn een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor in één en kunnen zodoende naast het opstarten van incassoprocedures ook gerechtelijke stappen ondernemen. Wij kunnen het gehele incassotraject voor u verzorgen. 
Van het versturen van aanmaningen tot en met het dagvaarden van uw wanbetaler gevolgd door een eventuele beslaglegging.

Het risico van wanbetaling stijgt wanneer de rekening langer blijft openstaan. U wilt uw geld natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen zonder de relatie met uw cliënt te verspelen. Bij ons zijn al uw vorderingen daarom in goede handen.

Verzorgingsgebied en landelijke dekking
Ons verzorgingsgebied is heel Limburg en Zuid-Oost Brabant en kunnen dankzij ons landelijk netwerk Pruijn & van de Bergh Groep en KBvG opdrachten in heel Nederland uitvoeren.
In Nederland is de gerechtsdeurwaarder een zelfstandig ondernemer en kan volgens de Gerechtsdeurwaarderswet voor opdrachten overal in Nederland werkzaam zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bij vragen of als u een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0495 584500 of mail naar info@dwkvandepas.nl

Onze sterke punten:
● Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid  adviseren wij u vrijblijvend graag over een effectief debiteurenbeheer.
● Door een op maat gesneden incassotraject  op te stellen kunnen wij u in overleg hierbij helpen. Hierbij worden uw wensen gekoppeld aan onze ervaring.
● U heeft bij ons één vast aanspreekpunt  gedurende het gehele incassotraject. Dit voorkomt onnodige uitleg en tijdsverlies. 
● In overleg met u zullen we de incassostrategie  bepalen en relevante debiteureninformatie verzamelen..
● Tegen een van te voren duidelijk overeengekomen tarief  nemen wij u werk en zorgen uit handen, zodat u zich weer kunt richten op uw eigen werkzaamheden.  
● Door een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers  worden alle zaken behandeld. 

Onze aanpak bestaat uit:
● Bij de buitengerechtelijke werkzaamheden leggen wij contact met uw niet-betalende debiteuren en proberen wij het openstaande bedrag snel te incasseren.
● Indien noodzakelijk kunnen we gerechtelijke procedures voeren en overgaan tot beslaglegging.
● Ook voor juridisch advies en juridische bijstand bent u bij ons aan het juiste adres.
● Alle ambtshandelingen in Nederland kunnen wij uitvoeren.
● In dossier online heeft u ook de mogelijkheid vorderingen bij te houden door in te loggen op uw persoonlijke pagina.
● Een proces verbaal van constatering (akte opmaken van een feit) kunnen wij voor u verzorgen.
● Door inzet van ons landelijk netwerk van Pruijn & van de Bergh Groep en KBvG zijn wij in staat om razendsnel ambtelijke werkzaamheden uit te voeren. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte door middel van maandelijkse rapportages.

Ambtshandelingen
Als aanspreekpunt voor ambtshandelingen in heel Nederland kunnen wij in samenwerking met ons landelijk netwerk ook voor u fungeren. Klik hier voor de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Stappenplan incasso en kosten dagvaardingsprocedure
● Klik hier voor het stappenplan incasso en de rekenmodule berekening incassokosten.
● Klik hier voor een dagvaardingsprocedure en de rekenmodule van de proceskosten.

Conservatoir beslag (beslaglegging)
Alvorens er vonnis wordt gewezen, kan conservatoir beslag worden gelegd. Conservatoir (bewarend) beslag wordt gelegd wanneer het vermoeden rijst dat een schuldenaar bepaalde vermogensbestanddelen aan zijn vermogen onttrekt.
Onder de bovenstaande link vindt u ook informatie over de werkwijze en soorten van beslaglegging.

DOSSIER ONLINE
Klik hier om naar dossier online te gaan.
In dit dossier online heeft u de mogelijkheid om uw vorderingen bij te houden door in te loggen op uw persoonlijke pagina.

Bankrekening-Derdenrekening
De Wet op de Gerechtdeurwaarders stelt verplicht dat de gelden van cliënten, die zij tijdelijk onder zich hebben op een aparte rekening zijn te zetten. De door ons geïncasseerde bedragen staan altijd op een veilige afgeschermde derdenrekening.

Digitaal Beslagregister:
Met ingang van 1 januari 2016 zijn alle gerechtsdeurwaarders is in Nederland verplicht om bepaalde beslagen die zij opleggen te registreren in het Digitaal Beslagregister (DBR).
Op deze manier ontstaat een grote landelijke database waaruit blijkt welke beslagen er ten laste van de debiteur gelegd zijn.
Wij kunnen u vooraf al informeren over de verhaalmogelijkheden bij uw debiteur en u onnodige kosten besparen.

Juridische begrippen en Links
Klik hier voor de betekenis van juridische begrippen.
U vindt hier interessante links.