Advocatuur

Met Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas B.V. kiest u een goede en betrouwbare partner voor een tijdige en correcte uitvoering van al uw ambtelijke stukken.

Verzorgingsgebied en landelijke dekking
Wij zijn gevestigd in Weert en ons verzorgingsgebied is heel Limburg en Zuid-Oost Brabant.
We kunnen dankzij ons landelijk netwerk ook in heel Nederland ervoor zorgen dat uw ambtshandelingen tijdig en bij beslagleggingen in meerdere plaatsen indien nodig simultaan geschieden. Na het overhandigen van de ambtelijke documenten ontvangt u hiervan een terugkoppeling.

Spoedopdracht en ambtelijke opdrachten (ambtshandelingen)
- Als u een spoedopdracht heeft dan verzoeken we u om telefonisch met ons contact op te nemen.
- Uw ambtshandelingen kunt u snel en eenvoudig aanleveren. Dit geldt voor zowel het officieel overhandigen van ambtelijke documenten (exploten) of het leggen van beslag. Klik hier voor het aanleveren van uw overige opdrachten.
Tarieven ambtshandelingen
Bekijk hier de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Conservatoir beslag (beslaglegging)
Alvorens er vonnis wordt gewezen, kan conservatoir beslag worden gelegd. Conservatoir (bewarend) beslag wordt gelegd wanneer het vermoeden rijst dat een schuldenaar bepaalde vermogensbestanddelen aan zijn vermogen onttrekt. Onder de bovenstaande link vindt u ook informatie over de werkwijze en soorten van beslaglegging.

Tarieven conservatoir beslag
Bekijk hier de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Landelijk netwerk

- Wij beschikken over een landelijk netwerk. 
- Wij zijn daarnaast bij de KBvG Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders aangesloten, het landelijk netwerk van zelfstandig opererende gerechtsdeurwaarders.
Hierdoor zijn een landelijke dekking en een snelle service gewaarborgd.