Debiteurenbeheer Limburg-Van de Pas B.V.

Zoekt u een kantoor voor debiteurenbeheer Limburg?

Dan bent u bij Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas B.V. aan het juiste adres.

Wij helpen bij het incasseren van uw vordering. Wij trachten alle kosten op uw wanbetaler te verhalen zodat onze diensten voor u gratis zijn.

Onze aanpak bestaat uit:
● Wij helpen u de vordering op buitengerechtelijke wijze als debiteurenbeheer Limburg te incasseren en indien nodig of gewenst de vordering ter beoordeling aan de rechter voor te leggen.

● Indien noodzakelijk kunnen we gerechtelijke procedures voeren en overgaan tot beslaglegging.
Als gerechtsdeurwaarderskantoor kunnen wij een vonnis in geld omzetten door beslaglegging op de bezittingen van uw wederpartij. De door de rechter in het ongelijk gestelde partij dient de executiekosten te voldoen.

● Ook voor juridisch advies en juridische bijstand over debiteurenbeheer Limburg bent u bij ons aan het juiste adres.

● Om naar dossier online te gaan klik hier. In dit dossier online heeft u ook de mogelijkheid vorderingen bij te houden door in te loggen op uw persoonlijke pagina.

● Als aanspreekpunt voor ambtshandelingen in heel Nederland kunnen wij in samenwerking met ons landelijk netwerk ook voor u fungeren.

● Een proces verbaal van constatering (akte opmaken van een feit) kunnen wij voor u verzorgen.

● Gerechtsdeurwaarderskantoor van de Pas maakt onderdeel uit van Pruijn & van de Bergh Groep en KBvG. We kunnen hierdoor landelijke dekking bieden waardoor snelheid is gegarandeerd. Graag houden wij u, indien u dit wenst, tijdens het gehele proces op de hoogte van de status van uw dossier.

Digitaal Beslagregister:
Met ingang van 1 januari 2016 zijn alle gerechtsdeurwaarders is in Nederland verplicht om bepaalde beslagen die zij opleggen te registreren in het Digitaal Beslagregister (DBR).
Op deze manier ontstaat er een grote landelijke database waaruit blijkt welke beslagen er ten laste van de debiteur al gelegd zijn. Wij kunnen u vooraf al informeren over de verhaalmogelijkheden bij uw debiteur en u onnodige kosten besparen.

Juridische begrippen
Voor de betekenis van begrippen klik hier .
Interessante Links vindt u hier.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.