Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen bij het incasseren van uw vordering. Wij trachten alle kosten op uw debiteur te verhalen zodat onze diensten voor u gratis zijn.

Onze aanpak bestaat uit:
- Wij helpen u de vordering op buitengerechtelijke wijze te incasseren en indien nodig of gewenst de vordering ter beoordeling aan de rechter voor te leggen. Wij incasseren volgens de richtlijnen Sociaal Verantwoord Incasseren. Dit certificaat hebben wij ontvangen op 4 juni 2019 en is twee jaar geldig.

- Indien noodzakelijk kunnen we gerechtelijke procedures voeren en overgaan tot beslaglegging.
Klik hier voor een beslaglegging en de geldende tarieven.
Als gerechtsdeurwaarderskantoor kunnen wij een vonnis in geld omzetten door beslaglegging op de bezittingen van uw wederpartij. De door de rechter in het ongelijk gestelde partij dient de executiekosten te voldoen.

- Ook voor juridisch advies en juridische bijstand bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hier contact opnemen.

- Klik hier om naar dossier online te gaan.
In dit dossier online heeft u ook de mogelijkheid vorderingen bij te houden door in te loggen op uw persoonlijke pagina. 

- Als aanspreekpunt voor ambtshandelingen in heel Nederland kunnen wij in samenwerking met ons landelijk netwerk ook voor u fungeren.
Klik hier voor de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

- Een proces verbaal van constatering (akte opmaken van een feit) kunnen wij voor u verzorgen.

- Gerechtsdeurwaarderskantoor beschikt over een landelijke netwerk en KBvG. We kunnen hierdoor landelijke dekking bieden waardoor snelheid is gegarandeerd. Graag houden wij u, indien u dit wenst, tijdens het gehele proces op de hoogte van de status van uw dossier.

Nieuwe zaak aanmelden
Nieuwe zaken kunt u indienen door dit formulier van de website te gebruiken. Tevens kunt u uw zaken mailen naar info@dwkvandepas.nl of faxen naar 0495 584501

Digitaal Beslagregister:
Met ingang van 1 januari 2016 zijn alle gerechtsdeurwaarders is in Nederland verplicht om bepaalde beslagen die zij opleggen te registreren in het Digitaal Beslagregister (DBR).
Op deze manier ontstaat er een grote landelijke database waaruit blijkt welke beslagen er ten laste van de debiteur al gelegd zijn. Wij kunnen u vooraf al informeren over de verhaalmogelijkheden bij uw debiteur en u onnodige kosten besparen.

Stappenplan incasso en kosten dagvaardingsprocedure
- Voor het stappenplan incasso en rekenmodule berekening incassokosten  klik hier
- Voor de kosten en de betreffende rekenmodule van een dagvaardingsprocedure  klik hier.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Juridische begrippen en Links
Klik hier voor de betekenis van juridische begrippen.
U vindt hier interessante links.