Onze werkwijze

Wij zijn een incassobureau en deurwaarderskantoor in één en kunnen met een stappenplan incasso het incassotraject voor u verzorgen en u hierbij graag adviseren. Als een incassoprocedure niet het gewenste effect heeft kunnen wij ook zelf gerechtelijke stappen ondernemen en bieden u hiermee een compleet servicepakket.

Onze service incasso
Het versturen van aanmaningen tot en met het dagvaarden van personen of bedrijven gevolgd door een eventuele beslaglegging behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening.
U vindt hier informatie over belangrijke incassopunten, sommatiebrieven, wel of niet-BTW plichtige schuldeisers en de berekening van en de Wet op de incassokosten.

Praktijkvoorbeeld incasso
Klik hier voor een voorbeeld van een incassozaak, de benodigde informatie en de werkwijze.

Sinds de oprichting in 2004 zorgen we ervoor dat vorderingen zo snel mogelijk worden voldaan. In ruim 10 jaar hebben we een grote expertise opgebouwd en onze vakkennis wordt dagelijks ingezet.
U wilt uw geld natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen, maar niet de relatie met uw client verspelen.

Verzorgingsgebied en landelijke dekking

Ons verzorgingsgebied is heel Limburg en Zuid-Oost Brabant en kunnen dankzij ons landelijk netwerk  en KBvG opdrachten in heel Nederland uitvoeren.

Bij Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas B.V. zijn daarom al uw vorderingen in goede handen.

Onze sterke punten:
- Wij incasseren vorderingen op een sociaal verantwoorde wijze. Daarin zijn wij naar alle partijen (debiteuren daaronder begrepen) open, transparant, ondubbelzinnig en herkenbaar. Wij hanteren een correcte werkwijze en communiceren helder (zowel mondeling als schriftelijk). Gemaakte afspraken worden nagekomen en beleefdheid staat bij ons hoog in het vaandel.
- Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid adviseren wij u vrijblijvend graag over een effectief debiteurenbeheer.
- Van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn wij richting alle betrokken partijen - Door een op maat gesneden incassotraject op te stellen kunnen wij u in overleg hierbij helpen. Hierbij worden uw wensen gekoppeld aan onze ervaring. 
- U heeft bij ons één vast aanspreekpunt gedurende het gehele incassotraject. Dit voorkomt onnodig uitleg en tijdsverlies.
In overleg met u zullen we de incassostrategie bepalen en de relevante debiteureninformatie verzamelen.
- Tegen een vooraf duidelijk overeengekomen tarief nemen wij u werk en zorgen uit handen, zodat u zich weer kunt richten op uw eigen werkzaamheden.
- Een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers behandelt uw zaken.

Onze aanpak bestaat uit:
- buitengerechtelijke werkzaamheden
- gerechtelijke procedures en beslagleggingen
- juridisch advies en juridische bijstand
- dossier online 
- ambtshandelingen
- proces verbaal van constatering (akte opmaken van feit)
- landelijk netwerk en KBvG

Spoedopdracht
Heeft u een spoedopdracht voor ons dan kunt u telefonisch contact opnemen op tel. 0495-584500 tussen 9.00 en 16.30 u. Het is mogelijk dat onze gerechtsdeurwaarders uw spoedopdracht dezelfde dag nog kunnen uitvoeren tegen een afzonderlijk tarief. Wij informeren u hierover graag, klik hier.

Ambtshandelingen
Als aanspreekpunt voor ambtshandelingen in heel Nederland kunnen wij in samenwerking met ons landelijk netwerk ook voor u fungeren. Ambtshandelingen zijn de werkzaamheden van de deurwaarder in zijn hoedanigheid als deurwaarder die deze volgens de Gerechtsdeurwaarderswet als enige mag verrichten.
De geldende tarieven vindt u hier (prijzen zijn ex. BTW).

Conservatoir beslag (beslaglegging)
Alvorens er vonnis wordt gewezen, kan conservatoir beslag worden gelegd. Conservatoir beslag wordt gelegd wanneer het vermoeden rijst dat een schuldenaar bepaalde vermogensbestanddelen aan zijn vermogen onttrekt.
Onder de bovenstaande link vindt u ook informatie over de werkwijze en soorten van beslaglegging.
U vindt hier de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Bankrekening-Derdenrekening

De Wet op de Gerechtdeurwaarders stelt verplicht dat de gelden van cliënten, die zij tijdelijk onder zich hebben op een aparte rekening zijn te zetten.
De door ons geïncasseerde bedragen staan altijd op een veilige afgeschermde derdenrekening.

Digitaal Beslagregister
Met ingang van 1 januari 2016 zijn alle gerechtsdeurwaarders in Nederland verplicht ons om bepaalde beslagen die zij opleggen te registreren in het Digitaal Beslagregister (DBR).
Op deze manier ontstaat er een grote landelijke database waaruit blijkt welke beslagen er ten laste van de debiteur gelegd zijn.
Wij kunnen u informeren over de verhaalmogelijkheden bij uw debiteur en u onnodige kosten besparen.

Algemene Voorwaarden
Deze vindt u hier.

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?
Bij vragen of als u een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0495 584500 of mail naar info@dwkvandepas.nl