Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas

Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen en een incassobureau en deurwaarderskantoor in één.

Op een correcte en betrouwbare manier zorgen wij sinds de oprichting in 2004 ervoor dat vorderingen zo snel mogelijk worden voldaan. In ruim 10 jaar hebben we een grote expertise opgebouwd en onze vakkennis wordt dagelijks ingezet.

Verzorgingsgebied en landelijke dekking
Ons verzorgingsgebied is heel Limburg en Zuid-Oost Brabant en kunnen dankzij ons landelijk netwerk en KBvG opdrachten in heel Nederland uitvoeren.

Bij Gerechtsdeurwaarderskantoor Van de Pas B.V. zijn daarom al uw vorderingen in goede handen.

Onze aanpak bestaat uit:
- buitengerechtelijke werkzaamheden
- gerechtelijke procedures en beslagleggingen
- juridisch advies en juridische bijstand
- dossier online
- ambtshandelingen
- proces verbaal van constatering (akte opmaken van feit)
- landelijk netwerk en KBvG
 
Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor uw gehele debiteurenbeheer. Nadere informatie over deze afzonderlijke onderwerpen vindt u op deze website.

Stappenplam Incasso
Het gehele stappenplan incasso kunnen wij voor u verzorgen en wij kunnen u hierbij graag adviseren.
Het versturen van aanmaningen tot en met het dagvaarden van personen of bedrijven gevolgd door een eventuele beslaglegging behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening.
U vindt hier informatie over belangrijke incassopunten, sommatiebrieven, wel of niet-BTW plichtige schuldeisers en de berekening van en de Wet op de incassokosten.

Conservatoir beslag (beslaglegging)
Alvorens er vonnis wordt gewezen, kan conservatoir beslag worden gelegd. Conservatoir (bewarend) beslag wordt gelegd wanneer het vermoeden rijst dat een schuldenaar bepaalde vermogensbestanddelen aan zijn vermogen onttrekt.
U vindt hier de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Ambtshandelingen
Als aanspreekpunt voor ambtshandelingen in heel Nederland kunnen wij in samenwerking met ons landelijk netwerk ook voor u fungeren. Ambtshandelingen zijn de werkzaamheden van de deurwaarder in zijn hoedanigheid als deurwaarder die deze volgens de Gerechtsdeurwaarderswet als enige mag verrichten.
U vindt hier de geldende tarieven (prijzen zijn ex. BTW).

Spoedopdracht

Heeft u een spoedopdracht voor ons dan kunt u telefonisch contact opnemen op tel. 0495-584500 tussen 9.00 en 16.30 u. Het is mogelijk dat onze gerechtsdeurwaarders uw spoedopdracht dezelfde dag nog kunnen uitvoeren tegen een afzonderlijk tarief. Wij informeren u hierover graag, klik hier.

Landelijk netwerk
- Wij beschikken over een landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarderskantoren en incassospecialisten verspreid over Nederland.
- Wij zijn bij de KBvG Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders aangesloten, het landelijk netwerk van zelfstandig opererende gerechtsdeurwaarders, waardoor een landelijke dekking en een snelle service gewaarborgd zijn.

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?
Bij vragen of als u een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met
mr. H.J.M. van de Pas op telefoonnummer 0495 584500 of mailen naar info@dwkvandepas.nl

Ons kantoor is gesloten op onderstaande datums:

- dinsdag 05 mei 2020
- donderdag 21 mei 2020
- vrijdag 22 mei 2020 
- maandag 01 juni 2020